Super service
Luxekleding - 2 February 2024

Super service en erg blij met mijn vintage Cartier 2823!

Enorm goed geholpen
B. Matheijssen - 2 February 2024

Enorm goed geholpen door Jan, erg blij met deze aankoop!

Perfect and reactive
Y. Pavier - 1 February 2024

Perfect and reactive

Vriendelijk onthaald
M. van Groningen - 4 January 2024

Ben erg tevreden met mijn aankoop bij Timeless Finders. Ik ben vriendelijk onthaald door Jan en heb meer dan genoeg tijd gehad om het horloge te kunnen bezichtigen, passen en vragen te kunnen stellen voordat ik de aankoop deed.

Horloge is ook echt in top staat
Rob - 2 January 2024

Vandaag een mooi horloge gekocht bij Timelessfinders, super vriendelijk geholpen en je voelt je gelijk welkom. Horloge is ook echt in top staat zoals beschreven op de website inclusief alle papieren etc. Mocht je twijfelen niet doen je kan hier met een gerust hart een mooi horloge kopen. Kortom aanrader.

Goede prijs, snelle service en zeer betrouwbaar!
Frank - 28 December 2023

Al enige tijd was ik op zoek naar een Omega Speedmaster Racing, bij Timeless Finders deze in full set uiteindelijk gevonden voor een super prijs. Afhandeling ging top, via de whatsapp een bericht gestuurd over de staat en daarna direct op de site aangeschaft. Twee dagen later horloge binnen in een goed beschermde verpakking. Op de advertentie was al aangegeven dat het horloge is mint conditie verkeerde, dit klopte ook volledig. Timeless Finders is wat mij betreft echt een aanrader, goede prijs, snelle service en zeer betrouwbaar!

Het horloge was boven verwachting mooi
R. Spelt - 27 September 2023

Het horloge was boven verwachting mooi. Prettig geholpen en er werd zonder problemen nog een ander horloge opgehaald om te bekijken. Ook van zeer hoge kwaliteit. Dit bedrijf het goed voor elkaar. Ga hier zeker weer shoppen als ik aan het volgende stuk toe ben.

Prettige ervaring
M. Rothuizen - 20 September 2023

Na een afspraak te hebben gemaakt ben ik zeer gastvrij ontvangen door Mick, waar hij rustig de tijd nam om verschillende horloges te bekijken en mijn vragen te beantwoorden. Uiteindelijk ook mijn Speedmaster gekocht. Prettige ervaring, ik kom hier zeker terug voor een volgend horloge, van harte aanbevolen.

Zeer vriendelijk geholpen. Absolute aanrader!
S. Kommer - 16 September 2023

Super mooie vintage Rolex gekocht waar ik al een tijd naar op zoek was. Zeer vriendelijk geholpen. Absolute aanrader!

Rapide et communication sans soucis
C. Vandenbosch - 10 August 2023

Aucun probleme, tout s'est bien passé, livraison rapide et communication sans soucis.

Nette Kommunikation
D. Gülde - 26 July 2023

Nette Kommunikation. Händler ist mir entgegengekommen, leider etwas zu spät, daher habe ich woanders erworben. Vielleicht beim nächsten Mal.

Vendeur hautement recommandable
S. GUENIVET - 26 April 2023

Communication aisée, grande courtoisie, effort commercial appréciable, expédition rapide, emballage parfait, montre et accessoires en été neuf. En bref, transaction idéal, vendeur hautement recommandable.

Great seller
G. Orrù - 20 April 2023

Great seller, everything was fine, watch in tip top condition.

Many thanks for the smooth transaction
B. Zinda - 31 March 2023

Many thanks for the smooth transaction of the purchase. The watch is in exactly the condition described. The price was very fair.

Onwijs mooi horloge gekocht
S. Louter - 31 March 2023

Onwijs mooi horloge gekocht, ik werd hierbij ook erg goed geholpen.

Communication was excellent
E. Schnebli - 26 March 2023

First watch I ever bought of Chrono, was a bit nervous but everything went smoothly, communication was excellent, the watch was exactly like in the pictures and it arrived in two days.

Great service from start to finish
S. STAFFORD - 22 March 2023

Great service from start to finish. Lovely watch (as described). Thanks very much.

Aanbevelen
E. Schnebli - 22 March 2023

Vrijdag een bestelling geplaatst, maandagochtend werd het opgehaald door DHL en dinsdag had ik mijn horloge. Uitstekende staat, zoals beschreven en zoals het eruit zag op de foto's. Aanbevelen.

Supervriendelijke ontvangst
Wim. G - 15 March 2023

Supervriendelijke ontvangst, Jan nam alle tijd en horloge was precies zoals op de foto’s. Beveel Timeless Finders van harte aan !

Een absolute aanrader!
Y. Leguijt - 22 February 2023

Vandaag een mooie Omega Speedmaster Reduced bij Jan van Timeless Finders aangeschaft. Super netjes ontvangen op een mooie locatie waar de aankoop erg soepel en professioneel is afgehandeld. Een absolute aanrader!

N. Szarka - 10 February 2023

Zeer positieve koopervaring
Claudio - 22 January 2023

Zeer positieve koopervaring, behulpzame en betrouwbare verkoper. Ik raad hem aan.

Highly recommend
V. Branco - 22 January 2023

Great watch dealers, with superb customer service and very well-maintained pieces. Highly recommend

Ik raad Timeless Finders zeker aan!
D. Lanser - 22 December 2022

Mijn eerste omega gekocht bij Timeless Finders. Vakkundig geholpen door Jan en de ervaring was erg prettig. Ik raad Timeless Finders zeker aan!

I recommend it!
M. Orlando - 15 December 2022

Reliable dealer, I recommend it!

Nogmaals bedankt, ik raad het aan!
S. Noche - 17 September 2022

Ik bestelde een Omega speedmaster moonwatch van Timeless finders en een paar dagen later werd hij thuisbezorgd! Alles perfect: het horloge, de verzending en de communicatie met Jan. Nogmaals bedankt, ik raad het aan!

Geweldige koopervaring
Artemii - 10 September 2022

Met een geweldige koopervaring op hun offline locatie, was het horloge zelf hetzelfde als op de foto's.

Fantastic experience!!!!
A. Silva - 5 August 2022

Fantastic experience!!!! The communication was OK, the watch was like it was described, very trustworthy seller. I recommend.

Perfect transaction from the beginning to the end
A. DUCREUX - 7 June 2022

Perfect transaction from the beginning to the end. Even a gift paper for my birthday. Thanks

Honestly, Perfect service!
M. Fernandez - 23 May 2022

Honestly, Perfect service! Thanks Jan!

Excellent communication with the seller
F. Dorer - 16 May 2022

Excellent transaction. Excellent communication with the seller. Quick delivery

Definitely a very trustworthy seller
T. Laupretre - 10 May 2022

Definitely a very trustworthy seller. The purchasing process was seamless, prompt and relevant answers to my questions, quick shipment, product in line with description with absolutely no « bad surprises ». Would definitely recommend him.

Die Uhr war wie beschrieben
D. Louest - 25 April 2022

Angenehmer, professioneller und schneller Service. Die Uhr war wie beschrieben.

M. Mattijs - 14 April 2022

J. Graven - 13 April 2022